nuffnang header

Saturday, 13 August 2016

Senaman Tarian Mudah

Hi hellooo...

Alamak, almost setahun tak update belog? Since start keje baru ni bajet2 busy laa khenn, Padahal cuti seminggu 4 hari, Heh. Ada yang bertanya dekat IG dah x hapdate belog ke, Thanks for your concern walaupun kita ni hanyalah belogger sendu sambilan. Hehe.

Just a quick post today. Setelah terlalu lama tak exercise dan lemak2 telah diternak dengan jayanya, akhirnya hari ni I telah exercise and berpeluh dengan banyak jugak lah and I sangat happy! Haha. So I feel like wanna share with you guys this fun and easy dance step and yet you can sweat like hell (amboi over giler ayat).

Kalau you guys pernah tengok cerita Para-Para Sakura yang Aaron Kwok berlakon tu then you guys must know this song and dance lah. Hehe. I jumpa video ni dari youtube tapi yang tu belum mirrored. Try slow2 untuk catch up step tarian tu. Once dah dapat senang je macam makan kacang. Hehe. Good luck, all the best and jom kurus sama-sama! 



1 comment: