nuffnang header

Wednesday, 16 September 2015

Pemenang AidilAdha GiveAway by Diyana Hassan

Jeng je jengg!! Setelah 3 minggu penyertaan GiveAway ini dijalankan, akhirnya tibalah masa untuk mengumumkan pemenang2 nya. Kepada yang tak berjaya kali ni jangan sedih2 tau. Ini baru first GiveAway, insyaAllah akan ada lagi next time. Don't worry and chill2. Hehe =)

Dan juga sebelum nak umumkan siapa yang bertuah dapat kurung saloma ni, kita nak ucapkan banyak2 terima kasih kepada semua yang participate dalam GiveAway ni. Walaupun ni adalah my first GA segmen tapi boleh dikatakan berjaya jugak lah GA ni. Ramai yang respon dan participate. Thank you so much ya. I will definitely visit each one of you and will follow you guys back. =)

Okay.....dan pemenang nyaaaa...............



Congrats! Thanks for joining and please contact me thru e-mail, dyana@gmail.com untuk bagi details korang tau. Please provide Nama, Alamat, dan No. Telefon untuk tujuan poslaju hadiah. Hehe.

So my first GA dah wrapped up! Thanks again kepada yang sudi singgah dan participate in this GA. Have a nice day all! Bye2!






15 comments:

  1. Alhamdulillah. Kitaaaa menang yayyy <3

    ReplyDelete
  2. yanie dh email kt awk details2 :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Rezeki.. Terima kasih ya.
    Dah try send email tadi, tapi tak dapat send..
    Mcm mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okaykay, dah send email.. Terima kasih ya Cik Yanie ^_^
      Semoga murah rezeki Dyana.. :D

      Delete
  4. Here I come, hehe.. Thank you so much for the gift.. Alhamdulillah, rezeki dapat baju raya sepasang :D
    Semoga dimurahkan rezeki dear sis Dyana..

    ReplyDelete
  5. tahniah utk winner. takde rezeki kali ni. huhu

    ReplyDelete
  6. http://impianacikyaanie.blogspot.com/2015/09/salam-aidiladha-semua.html jemput baca ya hehe

    ReplyDelete
  7. wah tahniah kpd semua pemenang :D

    tapi bila klik nama cik yanie..post tentang GA aidiladha ni tak ada pun hehehe. kenapa ye?

    ReplyDelete
  8. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete