nuffnang header

Sunday, 26 March 2017

Winter Coat Murah Di Mitsui Premium Outlet

Hello chuoolss~

Just want to drop a quick information on buying cheap winter coat! Hoyeah.
Sabtu lepas, after attend wedding kawan dekat Salak Tinggi, adalah kawan lain ajak mengopi dekat Mitsui sebab dia tak pernah pergi Mitsui katanya. So kitorang pun on aje lew. Kepada yang tak tahu, Mitsui ni macam JPO (Johor Premium Outlet) tapi terletak di Sepang, dekat dengan KLIA.

Then after mengopi tu, me and fiance jalan-jalan lah dekat situ, alang-alang boleh survey barang hantaran and memang worth pun sebab kitorang jumpa kedai jam yang memang murah. Boleh lah masuk kedai tu dalam list and survey2 tempat lain pulak kann.

Jalan-jalan lagi, ternampak Travel For All bukak kedai dekat tengah2 alam. Terus lah usha2 sambil tanya harga. Sekali winter coat yang menjadi sasaran tu memang tengah murah gila. After discount, RM137 kot! Hmm memang kecik besor kecik besor je mata tengok nak beli. Yelah tiket honeymoon memang dah beli tapi still ada masa nak shopping barang travel after kahwin actually. This is like too soon...but it's cheap! And size S memang tinggal 1 je katanya.....


Inilah hasilnya! Huhuhuuuu.. See dengan berbaju kurung nya, pusing Mitsui tak ingat dunia. Ada tourist Jepun tu tengok kita atas bawah, mungkin baju ni nampak macam ala-ala kimono kot. Makcik Jepun tu curious. Haha.


Lepas beli ni, jalan-jalan lagi ternampak kedai Universal Traveller. Tengok2 lah jugak harga baju kat situ. After discount pun standard harga untuk winter coat lah, RM300+ . Takde lah rasa menyesal sangat terbeli tadi kan. So okay lah kot. Dah buat pilihan yang bijak buat sementara waktu. Hehe. 

No comments:

Post a Comment